Vad tiden går fort helt sjukt!

Varit dålig på att skriva men nu gör jag ett sista försök annars lägger jag ner de här..Vad tiden går fort i Maj är de två år sen vi flyttade och just nu ångrar jag de inte en sekund men de går upp och ner.
I sommar kommer Kd hem och de gör livet i solbacka mycket lättare om man säger så och jag hoppas ju på att hon kommer hem för gott hoppas hoppas..Idag hade jag tänkt att jag skulle åkt till linköping och hälsat på lite vänner men en av bilarna krånglar,åh hatar verkligen bilar men den här gången kan de väl inte vara nåt stort får vi hoppas.
Så Linköping får bli en annan gång i bland kan jag tycka de är jobbigt att åka upp för de är så många man vill träffa så man hinner inte,men varför ska allt ligga på mig att de är jag som ska se till att vi träffas!
De är ju inte direkt så att man bor 50 mil bort de tar ju faktist bara en timme så man kan åka över dagen de gör jag oftast!Men de blir vad man gör de till!
I veckan iallafall kommer både Hanna med familj och Kd hem så jag hoppas de blir att träffa dom i veckan:-)På ons kommer syster med familj de är härligt Saga ch Erik är så roliga.Nej nu ska jag gå och ringa min andra syster och kolla hur dom har de ..
Hej hej


RSS 2.0